Ευχαριστίες του Δ.Σ. για την συμμετοχή στη γιορτή λήξης μαθημάτων και στην 1η Εκδρομή του συλλόγου

Υπάρχουν στιγμές που το μυαλό βασανίζεται για να βρει τις κατάλληλες λέξεις που θα αποτυπώσουν μια συναισθηματική έκφραση αλλά δεν μπορεί διότι όλες φαντάζουν λειψές. Υπάρχουν στιγμές που την ευγνωμοσύνη δεν μπορεί να την περιγράψουν ότι καν οι εικόνες.Σε αυτή την κατάσταση είμαστε και εμείς προσπαθώντας να εκφράσουμε προς τα μέλη – γονείς και τους φίλους του συλλόγου μας την ευγνωμοσύνη για τις συμμετοχές τους στις δραστηριότητες μας.
Την Πέμπτη 13/06 όλοι μας παρακολουθήσαμε την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Μετά τα θεατρικά δρώμενα των μαθητών με θέμα τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που μας θύμισαν σκηνές από ταινίες που όλοι αγαπήσαμε και γελάσαμε, συνεχίσαμε με τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της Στ’ τάξης και την ευχή μας να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν ψηλά, κατακτώντας τους δικούς τους ουρανούς.
Εν συνεχεία αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που ο σύλλογος μας φέρει το όνομα του απονείμαμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Γ.Τζαμου και συνεχίσαμε με επίδειξη των τμήματων παραδοσιακών χορών του συλλόγου αλλά και ζωντανή μουσική και χορό από τον γονέα Σόλωνα Χανιώτη και την μουσική παρέα του.
Η συμμετοχή όλων σας στην παραπάνω εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μαθηματικό υπολογισμό.
Την 16/6 πραγματοποιήθηκε η 1η εκδρομή του Συλλόγου μας με προορισμό τον Πόρο. Μια εκδρομή που οργανώθηκε με μεγάλη αγωνία και πίεση χρόνου. Αρχικός σχεδιασμός ημερομηνία 2/6 προορισμός Επίδαυρος – Ναύπλιο. 
Η αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών από 19/5 και 26/5 σε 26/05 και 2/6, έφερε αναγκαστικά την ακύρωση της εκδρομής για 2/6, απογοήτευση.
Τα κορίτσια όμως η Όλγα και η Καλομοίρα είχαν άλλη άποψη, γυναικείος εγωισμός λέγεται. Μπορούμε ακόμα να διοργανώσουμε εκδρομή. Μα ο χρόνος είναι λίγος η επικρατούσα γνώμη. Μπορούμε και θα το κάνουμε. Ημερομηνία 16/6, προορισμός Πόρος. Ας το κάνουμε τελικά και ότι γίνει.
Αποτέλεσμα: Τις τρεις πρώτες ημέρες της ανακοινώσης έχει γεμίσει το 1ο λεωφορείο και δύο ημέρες πριν λήξει η προθεσμία έχει γεμίσει και 2ο λεωφορείο και αγωνιούμε μήπως χρειαστούμε και 3ο. Η εκδρομή πραγματοποιείται τελικά την Κυριακή 16/6. Μικροί και Μεγάλοι απολαμβάνουμε μαζί τις ομορφιές του Πόρου. Κουραστικό το ταξίδι αλλά δεν πειράζει είμαστε μαζί με τους συμμαθητές μας και περνάμε καλά.Ολα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που έρχονται στο μυαλό μας και κάνουν την έκφραση της ευγνωμοσύνης προς όλους σας δύσκολη υπόθεση.
Ισως τελικά το απλό και αληθινό να είναι το πιο κατάλληλο.Γι αυτό ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ προς όλους σας που στηρίξατε, στηρίζετε και πιστεύουμε θα στηρίζετε τις ενέργειες του Συλλόγου μας. Άλλωστε ο Σύλλογος είμαστε όλοι μας αφού σκοπός μας είναι ένας και κοινός.Τα παιδιά μας.
Υ.Γ Σε όλες τις ενέργειες μας σίγουρα έγιναν λάθη. Για άλλους μικρά, για άλλους μεγάλα. Αυτό που ζητάμε είναι να μας τονίζεται τα λάθη μας και τυχόν επισημάνσεις ή συμβουλές για να μαθαίνουμε από αυτά έτσι ώστε πάντα να κάνουμε κάτι καλύτερα.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων